Горящі Тури 2021
 
ТУР В КАРПАТИ 2650 гр.
 
ТУР В ЗАКАРПАТТЯ 2800 гр.
 
ТУРИ - Бонжорно, Італія! (9 днів - від 375 Є)
 
Березень
5, 26
Квітень
9, 23, 30М
Травень
1М, 7, 21

 

Львів - Прага - Музей Сваровскі - Інсбрук - Верона - Флоренція - Венеція - Зальцбург - 
Чеський Крумлов - Краків - Львів 

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!


У вартості туру: Прага, Інсбрук, Зальцбург, Верона, Венеція і Краків!!!
+ тепер в програмі туру є Флоренція


Прага ... така чарівна і непередбачувана
Інсбрук - столиця гірськолижної землі Австрії Тіроля!
Верона-столиця закоханих, столиця ніжності й добра ...
Дивовижне Озеро Гарда-ласкаво просимо на найбільше і найсвітліше озеро Італії!
Квітуче місто - прекрасна Флоренція
Заручена з морем - Венеція ... така безневинна, радісна і завжди така неповторна!
Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів, місце, - де народився Моцарт і Альпійське серце Австрії
Чеський Крумлов-затишний і казковий, повний сюрпризів, загадок і таємниць!
Дивовижний, красивий і загадковий .... Все це Краків!

 

День 1. 
СУБОТА. Львів. Зустріч кожного туриста представником компанії 

09:00 Виїзд зі Львова. Відправлення з залізничоного вокзалу.Перетин кордонів. Ночівля на території Чехії.

День 2. 
НЕДІЛЯ. Сніданок. Переїзд в Прагу.
Екскурсія “Знайомство з Прагою”. Все починається зі знаменитого Страгівського монастиря. Далі зовнішній огряд Лоретти, Градчанська площа, Шварценберзький палац і зміна варти в Парадних подвір'ях Празького граду, Кафедральний собор Святого Віта... А згодом - Старе місто: стародавня Порохова вежа, Ставовський (Становий) театр, Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скелетик дзвонить в свій дзвіночок та у віконці з’являється процесія з дванадцяти апостолів... А Королівська дорога приведе нас на Карлів Міст... Вечірні розваги на вибір:
► Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (990 крон, діти до 12 років 490 крон. 1 євро=близько 25 крон). Вас чекає вечір в корчмі, яка Вас перенесе на сотні років назад… в саме середньовіччя! Романтична та сувора атмосфера... Фехтувальники, комедіанти і чарівні танцівниці будуть піднімати наш настрій... Лунатиме старовинна музика, на столі з'являться страви, приготовані на відкритому вогні, а вино і пиво литимуться рікою... І буде лише одне розчарування - від повернення до сьогодення….
Празький ексклюзив – синез традиційного чеського театру з мюзиклом, танцем і пантомімою, середньовічною алхімією і містикою. Вистави Чорного театру - суміш фантастичного і реального, коли світ зачарованих предметів прокидається до життя... (Дорослі вх.квиток - 550 крон, діти до 12 років 480 крон, 1 євро приблизно 25 крон). Ночівля.

 

День 3. 
ПОНЕДІЛОК. Сніданок. Переїзд в Австрію.
Відвідування музею “Магічний світ Сваровскі” (вх. квиток дорослі 10 євро/ діти до 12 років 8 євро оплач. дод.). У містечку Ваттенс, в подземній печері, кажного дня разквітають "Кришталеві світи Сваровскі". Це надзвичайно складна підземна конструкція, система з 13 гротів і каналів – тендітний магічний світ, створений з фантазії і кришталю. Після огляду в торговому центрі можна придбати вишукані подарунки з кришталю зі сріблом і кришталеві сувеніри на пам’ять. Інсбрук - столиця гірськолижної землі Австрії Тіроля. Виблискуючи під сонцем, засніжені гірські вершини обступили зі всіх сторін місто. Багатовікові традиції відчуваються в кажному будинку, в численних старовинних соборах і музеях. Це центр художніх промислів і годинникарства, крім того, це один із легендарних гірських курортів країни. В Інсбруці приємно посидіти в кав'ярні на міській площі і уявити, як тут в ХII столітті під дзвін лицарських турнірів зароджувалось це містечко і як спостерігав за життям підданних король, сидячи під "золотим дахом"… 
Вільний час. Переїзд в район Інсбрука. Транзитна ночівля на території Австрії.

 

День 4. 
ВІВТОРОК. Сніданок. Переїзд в Італію.
Екскурсія “Верона-столиця закоханих”. Сьогодні перед нами відкриється "брама Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Попадаючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Вероні є Арена - третій за величиною амфітеатр у світі, над рікою Адідже височить величезний Кастель Сан П'єтро, давні храми прикрашають вулиці міста, а десь на затінених вуличках принишкли будинки двох закоханих - Ромео і Джульєтти. У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра...
Вільний час. Поселення в готель. 
Запрошуємо всіх бажаючих на “Благословенне Озеро Гарда” (Дорослі 30€/ діти до 12 років 15€). Ласкаво просимо на найбільше і насвітліше озеро Італії!!! Це дивовижне місце поєднує у собі всю сонячну енергетику південних морів і оповиваючу меланхолію півночі. Чарівні курортні містечка з давньою історією, заворожуючі пейзажі сурових скелястих урвищ, зеленіючих виноградниками та оливковими деревами не залишати байдужими знаменитих мандрівників. Гете, Байрон, Оскар Уайлд - присвятили озеру Гарда чимало захоплених рядків. Повернення в Верону. Ночівля.

 

День 5. 
СЕРЕДА. Сніданок. Вільний час в Вероні.
Оглядова екскурсія «Квітуче місто» - прекрасна Флоренція (Дорослі 50€/ діти до 12 років 40€). Сьогодні ми перемістимось у добу Відродження. Тут жили і творили генії: Мікеланджело, Челліні, Джотто. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площу Сіньорії, головний флорентійський собор Санта Марія-дель-Фьорі, дзвінницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. А десь далеко лунають ніжні звуки органу і співи вуличних музикантів, просто на вулиці місцеві художники малюють свої картини, в ресторанчиках веселі господарі пригощають гостей тосканським вином, а на гамірних ринках очі розбігаються від великої кількості сувенірів... Вільний час.
Для бажаючих відвідування Галереї Уфіцци (Дорослі 30€/ діти до 12 років 20€). Наш екскурсовод допоможе не розгубитись в найбільшій колекції малярства епохи Відродження. Повернення в готель. Ночівля.

 

День 6.
ЧЕТВЕР.
Сніданок. Виселення з готелю.
Запрошуємо на екскурсію “Заручена з морем – Венеція” (Квитки на катер дорослі 20€/ діти до 12 років 10€). Красуня на воді - так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Для всіх бажаючих екскурсія по Венеції. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби... 
Вільний час. Є можливість:
Довідатись “Таємниці венеціанських каналів” (Дорослі 20€/ діти до 12 років 15€). Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно погойдуються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і солом'яних капелюхах зможуть показати Вам всі красоти цього чудового міста. Вдалині від метушні Ви отримаєте насолоду від куточків міста, які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Тож вперед, в плавання! 
► Або відвідати з екскурсоводом знаменитий “Палац Дожів” (Дороослі 25€/ діти до 12 років 15€). Прекрасна і романтична Венеція колись була могутньою, підступною і небезпечною для сусідів торговою республікою. Починаючи з VII століття нею керували дожі, які обирались народом пожиттєво. Слово "дож" походить від латинського "дуце", що означає вождь. Центром керування містом став Палац дожів на площі Сан-Марко.
Поселення в готель на території Австрії. Повернення в готель. Ночівля.

 

День 7.
П'ЯТНИЦЯ.
Сніданок. Переїзд в Зальцбург.
Екскурсія “Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів”. Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто, де народився Моцарт…. Альпійське серце Австрії – "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі…. Нас приваблюють середньовічні квартали, прикрашені гербами будинки і мальовничі дворики. А ще тут багато затишних кав'ярень, пивних, ресторанчиків і крамничок, де торгують всякою всячиною – від оригінальних сувенірів до відомих зальцбурзьких цукерок...
Переїзд в Серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього затишного містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад. Тут нічого не змінилось з доби середньовіччя... Відвідування одного із середньовічних замків (дорослі 250 крон/діти до 12 років 200 крон. 1 євро приблизно 25 крон). Поселення в готель в Південної Чехії.
Для всіх бажаючих вечірня прогулянка по загадковому Крумлову “Легенди середньовічного міста” (Дорослі 30€/ діти до 12 років 20€). У супроводі екскурсовода в старовинному вбранні ми проведем незабутні години. Скуштуємо страви моравської кухні і справжнє пиво у затишній атмосфері чеського ресторанчику. Ночівля.

 

День 8. 
СУБОТА. Сніданок. Переїзд в Краків.
Екскурсія по Кракову. Місто – вражаюче, красиве і загадкове… Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і звичайно, милими польськими жартами… В ньому потрібно зупинитись , затриматись хоча б на мить… ля того, щоб від Барбакана пройтись по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати сурмача в Маряцькому костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци, побачити Ягелонський університет, Вавельський собор… і Вавель – справжній Королівський замок!
Поселення в транзитний готель на території Польщі. Ночівля.

 

День 9. 
НЕДІЛЯ. Прибуття до Львова приблизно в 17.30-18.00.
Екскурсія “Тільки у Львові…”. Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньких вуличках розливається аромат ранкової кави, закликають своїми дзвонами святині… Костел Успіння, Домініканський собор, Церква Св. Юра, гостинно відкриваються двері Старої Аптеки, а кожен камінчик на площі Ринок несе крізь віки свою історію…

 

Вартість туру на всі дати виїздів в 2011 році (крім травневих свят)

 

 Вартість туру при оплаті
Дорослі
Діти
до 12 років
 За 7 тижнів
375 €
335 €
 За 6 тижнів
380 €
340 €
 За 5 тижнів
390 €
350 €
 Менше 5 тижнів
410 €
370 €

У вартість включено:
• Зустріч представником компанії
• Страховка (групова)
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника групи по всьому маршруту
• Проживання по маршруту готель 3 * зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.

Подарунок від компанії: 
DVD диск
Екскурсія по Львову

У вартість не включено:
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти.
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• Проїзд в громадському транспорті.
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Консульський збір 35 €. Крім категорій громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення + 290 євро /тур.
• Туристи, що подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко - додаткове ліжко або диван!
• Час прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення.
Під час туру ПАСПОРТИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ У КЕРІВНИКА ГРУПИ!!!

 

 

 

 

 

 
Ціна: від 375 Є
 
Акція   Детальніше

Підпишіться на наші новини

Соціальні Мережі
   
20 років на ринку України
 
 
Туристична агенція «Релакс» Тел.: (0362) 633115, (096) 917 58 69
Рівне, Пр. Миру 7а, оф. 4 (Рада Федерації Профспілок) E-mail: relaxukraine@gmail.com