Горящі Тури 2021
 
ТУР В КАРПАТИ 2650 гр.
 
ТУР В ЗАКАРПАТТЯ 2800 гр.
 
ТУРИ - Улюблена парочка: Прага і Будапешт
 

Австрія Угорщина Чехія 

 

Львів - Прага – Чеський Крумлов – Відень - Будапешт - Львів

 

На тури з 01.06 - виїзди по неділях...

 

 У вартості: Прага, Чеський Крумлов, Відень і Будапешт!

 

Жовтень
24
Листопад
7, 21
Грудень
5, 19, 29
Січень
4, 6, 23
Лютий
6, 20
Березень
5, 13, 27


День 1. 
НЕДІЛЯ. Львів. Зустріч кожного туриста представником компанії Аккорд Тур.
Екскурсія “Тільки у Львові…”.Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... Вузенькими вуличками розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми дзвонами святині: Костел Успіння, Домініканский Собор, Церква Св. Юра, гостинно відчиняє свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе крізь віки свою історію...
16.00 Виїзд зі Львова. Перетин кордонів.

 

День 2. 
ПОНЕДІЛОК. Переїзд в Прагу.
Пішохідна екскурсія “Знайомство з Прагою”. В лабіринтах маленьких вуличок ми поринемо в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Ставовський (Становий) театр, який пам’ятає ще Великого Моцарта; Каролінум – перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скелетик дзвонить у свій дзвіночок та у віконці з’являється процесія із дванадцяти апостолів…
Розміщення в готелі.
Для всіх бажаючих екскурсія “Пивними дорогами Праги…"(Дорослі 20€/ діти до 12 років без дегустації пива 10€). Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Празький ексклюзив – синтез традиційного чеського театру з мюзиклом, танцем і пантомімою, середньовічною алхімією і містикою. Вистава Чорного театру – суміш фантастичного і реального, коли світ зачаклованих предметів прокидається до життя… (Дорослі вх.квиток - 550 крон, діти до 12 років 480 крон, 1 євро приблизно 25 крон).
Виїзд на факультатив на громадському транспорті оплачується додатково 52 крони близько 2€.
Ночівля.

 

 

День 3. 
ВІВТОРОК. Сніданок. 
Запрошуємо Вас в мальовничу і величну Південну Чехію. Романтичний край з безкраїми лісами і озерами, маленькими містечками, старовинними замками  і добрими людьми…. Тут затишно, спокійно і дуже гарно… Край славиться багатою історією і хорошим вином… Обов'язково потрібно зайти в один із середньовічних замків і відчути себе справжнім дворянином. (вх. квиток оплачується додатково). Серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя....
Прогулянка по загадковому Крумлову “Легенди середньовічного міста” (30€/25€). В товаристві екскурсовода в старовинному костюмі, ми проведемо незабутні години. Скуштуємо страви моравської кухні і справжнє пиво в затишній атмосфері чеського ресторанчика. Так, тут не лише вміють дивувати, але й чудово готувати!
Поселення в готель. Ночівля.

 

 

День 4. 
СЕРЕДА. Сніданок.
Переїзд в знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина .... Нас запрошує Відень. Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити історичні пам'ятки: Парламент, Ратушу, Віденський Дім Опери, Хофбург, прогулятися по "шлюбній каблучці Відня" під віковими деревами Рингу ... Місто продовжує жити своїм минулим. Вулицями діловито снують коляски, запряжені кіньми. Всюди звучать мелодії великого Моцарта. Вечорами дами у вечірніх сукнях під руку з елегантними кавалерами поспішають на бал в міську ратушу. Величне, притягальне і чарівне місто зачаровує своїх гостей шармом і аристократичною витонченістю.
Можна відвідати "Палаци Імперії – Шенбрунн і Бельведер"(35€/30€). Палац Бельведер – це поєднання парадної величі і невимушеної простоти, широкого розмаху і доступності людині! Палац Шенбрунн – літня резиденція династії Габсбургів, подібно Петергофу і Версалю, це – ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ночівля.

 

 

День 5. 
ЧЕТВЕР. Сніданок. Переїзд в Будапешт. 
Оглядова екскурсія: прекрасна Буда і величний Пешт - це “Перлина Дунаю” - Будапешт! О! Це Місто… Одна з найкрасивіших площ Європи – площа Героїв, парк Варошлігет і замок на його території – Вайдахуняд. Ось і Рибальський Бастіон, собор Матіяша, де вінчаються всі королівські сім’ї Європи, пам’ятник Святій Трійці і … сам Королівський Палац! А з цитаделі на горі Геллерт відкривається прекрасна панорама на Пешт, на Дунай і на вишуканий неоготичний Парламент…
► Вільний час на площі Героїв. Є можливість відвідати на вибір: термальні купальні Сечені (12€/ 4 години); один з найдавніших зоопарків Європи (6€); парк розваг (від 4€) - 50 видів атракціонів.
Вечірня програма “У світлі тисячі вогнів” з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю (20€).
Виїзд на Україну.

 

 

 

День 6. 
П'ЯТНИЦЯ. Прибуття до Львова приблизно в 09.00

 

 

Вартість туру при оплаті:
Standart
Діти
до 12 років
 За 6 тижнів
 170 €
 140 €
 За 5 тижнів
 180 €
 150 €
 Менше 5 тижнів
 200 €
 170 €

У вартість включено
• Страхівка (групова)
• Зустріч представником фірми
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по всіму маршруту
• Проживання по маршруту готель 3* вибраної категорії зі сніданками. 
• Екскурсії, вказані в програмі.


Подарунки від фірми: 
• DVD диск з фільмом про Прагу
• Екскурсія по Львову 


У вартість не включено 
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Консульський збір 35€ (крім категорії громадян, які звільняються від оплати – пенсіонери, діти до 18 років… згідно договору про спрощення візового режиму)
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!

ВАЖЛИВО: 
• Доплата за одномісне розміщення по туру 105 євро
• Туристи, подорожуючі одні, можуть бути розміщенні в трьохмісних номерах!!!
• Документи приймаються від 60 до 10 днів до виїзду.
Під час туру ПАСПОРТИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ В КЕРІВНИКА ГРУПИ!!!
• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, день та час екскурсій або ж замінювати їх на рівноцінні або ж класом вищі.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування власності готелю та автобуса.
• Мінімальні кількість для виконання факультативних програм - 30 осіб
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено

 

 
Ціна: від 170 Є
 
Акція   Детальніше

Підпишіться на наші новини

Соціальні Мережі
   
20 років на ринку України
 
 
Туристична агенція «Релакс» Тел.: (0362) 633115, (096) 917 58 69
Рівне, Пр. Миру 7а, оф. 4 (Рада Федерації Профспілок) E-mail: relaxukraine@gmail.com